Pulpe de pui fragede, la punga

de nadina73 in Pui, 8 Aug 2010 | 9119 vizualizari

 

Zilele trecute am gasit intr-un magazin rusesc unde aduce si marfa din Romania punga magica pt fripturi .pretul e si el magic de tot dar o data la zile mari merge ,si chiar imi era dor asa ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui(la mine au fost 7bucati intr-un kg)
  • 1 punga magica pt fripturi pui
  • praf de usturoi i 1lingurita
  • ulei de masline 4 linguri
  • putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui fragede, la punga:

Se spala pulpele de pui si se condimenteaza cu praful din punga magica ,la care eu am mai adaugat si putin praf de usturoi si putin ulei de masline si sare ,

de la uleiul de masline primeste un gust aparte foarte bun.

Sa fiu foarte sincera nu toate tipurile de ulei de masline imi plac,unele sant foarte aromate .

Se prinde punga la capat si se pune intr-un vas de yena, in cazul meu, unde am mai pus putina apa si condimente amestecate.

Se inteapa punga din loc in loc si se da la cuptor pentru 30 minute (la 180 grade am pus eu)

Am servit cu cartofii prajiti mozzarella si muguri de porumb(sant grozavi de buni)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede, la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

lia maria 1

09.08.2010, 15:02

un piculetparca ar mai merge si la mineadevarul eca m-am cam saturat de atata carne

nadina73 1

10.08.2010, 14:06

laly de data aceasta l-am cumpart taiat asa ca intreg nu amdar o sa iau special pt tine

nadina73 1

10.08.2010, 14:06

lia idai dau doar muguri si cartofi e bine?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura din pulpe de pui